3.0

Prvo rangirana pegla za kosu na francuskoj web stranici beauté-test.com* 50.000 pretraživanja na Googleu vs 2000 pretraživanja za poznati smartphone brand.

Lansiran 2012., ubrzo je postao "must-have" visoko tehnološki uređaj za stiliziranje kose za ovisnice o ljepoti. Inovativnom i patentiranom tehnologijom koristeći kombinaciju snage topline i pare za ravnanje kose.

*L'Oréal Professionnel SteamPod rangiran je na prvo mjesto prema broju ocjena podnesenih 11/07/2019.

SADA JOŠ BOLJI

Svaka žena koja teško kontrolira svoju kosu ili koja želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto, zna koje je rješenje: uređaji za stiliziranje toplinom. No s njima dolazi dilema: što bolji rezultat želite dobiti, više štete nanosite kosi. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, preko 30 patenata i odabranom linijom proizvoda koji se aktiviraju parom, SteamPod ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema! Nakon SteamPod 1.0 u 2012 i SteamPod 2.0 u 2015, ove godine, L'Oréal Professionnel lansira dugo očekivani SteamPod 3.0! Razvijen u suradnji s Rowenta Salon, SteamPod je efikasniji i ergonomičniji više no ikada! Bazirano na temeljitoj potrošačkoj ocjeni i analizi, SteamPod 3.0 je ostvarenje snova istovremeno za profesionalce i klijente:

1. Instrumentalni test sa SteamPod-om pri 180°C vs. klasična pegla za kosu pri 230°
2. Instrumentalni test sa SteamPod-om vs. klasična pegla za kosu nakon 15 upotreba
*Instrumentalni test SteamPod vs. klasična pegla za kosu

MODERNIJI IZGLED

SteamPod i njegova linija proizvoda za njegu kose (krema za debelu kosu, mlijeko za tanku kosu i 24h zaštitni serum za zaštitu od vlage za sve tipove kose) obnovljeni su premium izgledom.


JOŠ BOLJI REZULTATI

2X brže, 2X glađe u odnosu na klasičnu peglu* za kosu: idealan partner za brzo i jednostavno stiliziranje čak i  najnediscipliranije kose. 
Bolja disciplina/ravnanje pri 50°C nižoj temperaturi (1).
78% manje lomljenja kose u usporedbi s klasičnom peglom za kosu(2).
Prirodan, zdravi izgled: mekana, sjajna, svilenkasta kosa.


INTEGRIRANI SPREMNIK ZA VODU

SteamPod-ov dizajn je potpuno obnovljen: lakši je, tanji i jednostavniji za upotrebu. Spremnik za vodu u potpunosti je integriran u ručku pegle. Kompaktniji dizajn čini ga jednostavnijim za putovanja. 


ROTIRAJUĆI KABEL

S obzirom da je SteamPod 3.0 u potpunosti prilagodljiv, stvaranje valova nikada nije bilo lakše. SteamPod 3.0 je RJEŠENJE za sve željene frizure: sjajna kosa, S-valovi, 2-waves, efekt feniranja, Hollywood waves ili samo kratko popravljanje za izgled kao iz salona. 

STEAMPOD 3.0 PRO TIPS

Delphine Courteille, francuska artistica

Kada koristite SteamPod, uvijek usmjerite strelice na pegli prema vrhovima kose.

Za dodatnu zaštitu i još bolje rezultate, Delphine savjetuje prvo nanošenje SteamPod mlijeka koje se aktivira parom za tanku kosu ili kreme za debelu kosu. Jeste li znali: s integriranim spremnikom za vodu možete izravnati do 192m kose bez ponovnog punjenja!

ZA RAVNU KOSU

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcija, rezultat je precizniji).

Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima.

Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju!

ZA VALOVITU KOSU

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgleda, stavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje.

Kada ste gotovi, pustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate.

Ovisno o debljini kose, stavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage.

KAKO SE KORISTI

- Uliti demineraliziranu vodu u spremnik
- Izabrati temperaturu u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni styling uređaj
- Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite uređaj polako za što bolji rezultat
- Preporučamo uporabu pegle s ostalim SteamPod proizvodima za njegu koje stilisti preporučuju za pojačavanje njegujućeg učinka.

STEAMPOD PREDNOSTI

STEAMPOD je prvi patentirani uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom
Sustav demineralizacije vode osigurava čistoću pare i izvrsnost krajnjeg rezultata. (Zapremnine 60ml)
Pet različitih temperatura (140°C-210°C) ovisno o potrebama, željenom stilu i samoj osjetljivosti kose
Izrazito tanki, pokretni češalj za raspetljavanje kose prije samog ravnanja, za besprijekorni zaglađen efekt
Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive (pomične), metalne ploče za ravnomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

*Uz uređaj preporuča se korištenje pripadajuće Pro-Keratinske linije proizvoda STEAMPOD
*Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL STEAMPOD 3.0

SteamPod 3.0 iz L’Oréal Professionnel je 3.generacija originalnog patentiranog profesionalnog aparata za styling na paru. Steampod koristi moć ali i blagost pare za prekrasnu styling transformaciju u trenu. Ako vam se sviđao SteamPod 2.0, obožavat ćete SteamPod 3.0. 

Zahvaljujući laganijem i tanjem dizajnu, stajling nikad nije bio lakši. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL STEAMPOD MLIJEKO ZA ZAGLAĐIVANJE KOSE

L'Oreal Professionnel Steampod koncentrirani serum za zaštitu vrhova je zaglađujući serum koji se koristi sa Steampod 3.0. profesionalnim uređajem za stiliziranje kose. Preporučeno je za sve tipove kose.

Obogaćen uljima marelice i avokada, serum pomaže zaštiti i obnoviti kosu koja se često stilizira toplinom, tako da vrhovi ostanu bez friza, mekani i prirodno sjajni. Savršen zadnji korak za Vaš Steampod 3.0 izgled. 

L’ORÉAL PROFESSIONNEL STEAMPOD SERUM ZA ZAGLAĐIVANJE KOSE

L'Oreal Professionnel Steampod zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za oštećenu i izrazito oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL STEAMPOD KREMA ZA ZAGLAĐIVANJE KOSE

Zaštitna formula za kosu koja se koristi prije stiliziranje kose. Preporučena je za debelu kosu. Zaglađuje i obnavlja. Tehnologija biljnog keratina u kremi se aktivira i raspršuje parom za vrijeme stiliziranja kose. Kosa je pripremljena i zaštićena od topline. Završni učinak je bez friza i zaglađen. Obojena kosa je zaštićena od izblijeđivanja boje. Nanosi se na vlažnu kosu, na dužine i vrhove, prije sušenja kose. Kad je kosa suha, stilizirajte je po želji pomoću Steampod 3.0 uređaja da bi se krema aktivirala i da bi se dobili najbolji rezultati.